Gabi Bădălău, declarații neașteptate, după ce Claudia Pătrășcanu a venit cu poliția la ușa lui: „I-am dat și bani…”

06 09. 2024, 11:28

Gabi Bădălău a discutat despre scandalul provocat de Claudia Pătrășcanu, după ce aceasta s-a dus cu poliția acasă la părinții lui. Iată ce a spus! 

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a luat amploare atunci când artista a apelat la organele abilitate pentru a-și recupera copii și a postat pe rețelele de socializare tot ce s-a întâmplat.   

Gabi Bădălău a vorbit în cadrul emisiunii „Un show păcătos” despre acest incident și a oferit niște explicații. 

Gabi Bădălău, despre scandalul provocat de Claudia Pătrășcanu 

Omul de afaceri susține că în spatele acestui incident în care au fost implicați și oamenii legii, se ascunde dorința de promovare sau lipsa de ocupație a Caudiei Pătrășcanu. 

„Dacă vă uitați la comportamentul ei în tot scandalul ăsta de vreo 5 ani de zile, ea are perioade în care o apucă. Ori scoate vreo melodie și vine toamna și trebuie să o promoveze, ori se plictisește, o mai apucă. Până acum nu i-am găsit antidotul, nu știu. Mi-e și rușine de copii, de părinți. Nu s-a întâmplat nimic. Sunt tată, sunt părinte, copiii și-au dorit să stea cu mine. Nu am fugit, nu am răpit pe nimeni”, a mărturisit Gabi Bădălău în cadrul emisiunii.  

Căzuse la o înțelegere cu mama copiilor lui 

„Eu am avut un weekend în iulie, primul weekend, în care nu mi-a dat copiii. M-am dus și am făcut plângere penală, o sesizare. Am stabilit cu ea că recuperez alea două zile pentru weekendul ăla. Am cumpărat bilete în Grecia, le-a promis copiilor că îmi dă procură, face procura pentru Grecia, îmi dă poză cu ea, și când mă duc să iau copiii nu mi-a dat nici procura, nici pașapoartele. Copiii s-au rugat de ea. Nu îmi face mie rău, dar să se gândească că îi plimbam. Ea are un meci cu mine, are o răzbunare cu mine.”, a mai spus omul de afaceri pentru sursa citată. 

Gabi Bădălău: „ Eu sunt convins că femeia are o problemă medicală” 

Afaceristul mai pune acest incident și pe seama unor „probleme medicale”, mai ales pentru că Claudia Pătrășcanu i-ar fi spus că îi lasă copiii până luni, iar duminică a venit cu poliția la poarta părinților lui. 

„I-am dat și bani, am lăsat-o și în pace, și-a făcut și un iubit, să mă lase în pace. Eu sunt convins că femeia are o problemă medicală, altă explicație nu am. Ea a vorbit cu copiii duminică, copiii și-au exprimat dorința de a mai petrece timp cu mine, ea cu trei zile înainte mi-a zis să îi aduc copiii luni, și ea duminică a venit și a mers la poliție fără să mă sune pe mine. A mers la ai mei”, a mai povestit el. 

Sursă foto: social media